© 2017 by UpBeat Graphics. Proudly created with Wix.com
upbeatgraphics@gmail.com

Y-tunnus 2876641-1

 

Moi!

Nimeni on Olga

Olen Hämeenlinnassa asuva taitelija, joka on erikoistunut mustavalkoiseen grafiikkaan ja muihin persoonallisiin piirroksiin. Uskon vakaasti, että minulla on riittävästi moninaisia käytännön taitoja ja päättäväisyyttä luoda kauniita ja realistisia taideteoksia sekä tilaustöitä. Kaikki mustavalkoiset julisteet on luotu alkuperäisestä käsin piirretystä kuvasta ja digitoitu ja muokattu sen jälkeen. Printit on painettu laadukkaaseen semimattapintaiseen paperiin. Citylight Paper 1320, 150g/m2.

Olen opiskellut sisustussuunnittelua Sisustusakatemiassa. Tästä Instagram-tilistä @upbeatgraphics pääset seuraamaan mun uusia projekteja ja sisustukseen liittyviä sketchejä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan piirrosten ja/tai sisustuksen suunnittelua koskevista ideoista. Jos haluat puhua minulle aikaisemmin, kirjoita suoraan upbeatgraphics@gmail.com

INTERIOR
SKETCHES

Sisustuskuvat

Sisustussuunnitteluideoiden esittelyyn on nykyään paljon mahdollisuuksia: valokuvat, referenssikuvat internetistä, kuvitukset ja kollaasit. Kiehtovaa on myös käyttää käsin piirrettyjä, havainnollistavia luonnoksia. Nopeat luonnokset ovat paras tapa osoittaa materiaalin tai tilan tehokkuutta. Tämä suuntaus on nyt arvostettua myös maailmalla. 

1/3

Visualisoinnit

Luonnokseni ovat tiloista käsin piirrettyjä visualisointeja, jotka teen tarkalla mittakaavalla. Piirtämistä varten tarvitsen seuraavat tiedot:

 

Pohjapiirrokset ja kaikkien huoneiden mitat.

 

Huonekalujen asettelu ja valaistuksen järjestely.

 

Yhteenveto valituista viimeistelymateriaaleista, huonekaluista, valaistuksesta ja koriste-esineistä.

 

Piirrän näiden pohjalta mustavalkoisen luonnoksen ja neuvottelemme vielä kaikista yksityiskohdista. Sen jälkeen sovitaan lopputuloksesta. Ja lopuksi minä piirrän kauniin, viimeistellyn luonnoksen tilasta.

Jos muutoksia tarvitaan (huonekalut, materiaalit ...), kun luonnos on jo väritetty ja viimeistelty, uuden luonnoksen laatimisesta veloitetaan lisämaksu. Tämä pätee tietenkin vain silloin, jos haluat saada uuden luonnoksen korjausten pohjalta.

 

Jos sinulla on huoneen pohjapiirros, mutta olet epävarma huoneen layoutista, saatat tarvita konsultaatiota. Taitelija ei saisi ratkaista suunnittelijan ongelmaa. Voin kuitenkin tarjota vaihtoehtoisia sisustuksia huoneeseen ja linkkejä erilaisiin materiaaleihin, esineisiin ja kalusteisiin. Sovitun suunnitelman mukaan piirrän luonnoksen.

Kuka tarvitsee sisustusluonnosta?

Sinä…

Jos et aio vielä toteuttaa projektia, mutta haluat nähdä tulevan huoneesi / myymäläsi / toimistosi.

 

Sisustussuunnittelijat ...

Niille, jotka eivät tee piirroksia itse, mutta haluavat tarjota asiakkaille käsintehtyjä visualisointeja.

 

Sisustusliikkeet, tekstiilisuunnittelijat, tapahtumayhtiöt ...

Erinomainen tapa tarjota ratkaisumalleja asiakkaille.

 

Huonekalujen ja sisustustuotteiden valmistajat.

 

Sinä…

Joka etsit inspiraatiota! Ja haluat myös oppia sisustamaan ja esittämään ajatuksiasi ja ideoitasi uudella tavalla.

Mustavalkoinen grafiikka

Julisteet on luotu alkuperäisestä käsin piirretystä kuvasta ja digitoitu ja muokattu sen jälkeen. Printit on painettu laadukkaaseen semimattapintaiseen paperiin. Citylight Paper 1320, 150g/m2.

Muista myös seurata UpBeat Graphics Instagramissa

  • Instagram - Black Circle

Yhteystiedot